Які обіцянки президент Зеленський повинен виконати восени

Читать на русском

Президент Володимир Зеленський поставив завдання з дедлайнами щодо впровадження реформ голові уряду Олексію Гончаруку, міністрам, спікеру Верховної ради Дмитру Разумкову та голові фракції «Слуга народу» Давиду Арахамії. «Слово і Діло» сьогодні подивилося, які обіцянки сам президент повинен виконати вже цієї осені.

Вже наступного тижня, 14 вересня, Зеленський повинен приїхати на відкриття моста в Дніпрі, якщо, звісно, мер Борис Філатов встигне завершити його ремонт. Нагадаємо, що якщо не встигне, обіцяв піти у відставку.

15 жовтня Офіс президента відвідає Запорізьку область, щоб перевірити завершення ремонту автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС. Крім того, Зеленський обіцяв, що того дня ОПУ приїде в Запоріжжя: «15 жовтня ми приїдемо і перевіримо три питання: кондиціонери в тролейбусах, боротьба з наркотиками і питання амброзії (боротьбу з рослиною, яке провокує алергічну реакцію - ред.)».

Також глава держави обіцяв восени провести в Маріуполі форум для залучення інвестицій на реалізацію інфраструктурних та гуманітарних проектів на Донбасі. Що стосується інвестицій, то в найближчі три місяці Зеленський обіцяв провести низку реформ, які сприятимуть залученню інвестицій до України.

Нагадаємо, раніше ми порівняли, як в перші сто днів президентства виконували обіцянки Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: