Кличко привітав українців із Днем Незалежності

Читать на русском
День народження України - незалежної, сміливої, талановитої. Країни, яка сьогодні будує своє майбутнє - в містечках, селищах і містах.

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців з Днем Незалежності України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на відео Кличка на його сторінці в соціальній мережі Facebook.

«День народження України - незалежної, сміливої, талановитої. Країни, яка сьогодні будує своє майбутнє - в містечках, селищах і містах. З тисяч справ, зусиль багатьох людей складається картина змін», - зазначив Кличко.

На прикладі окремих об'єктів він показав, які зміни відбулися і тривають в столиці. Зокрема, будівництво метро на Виноградар, нові садки і школи, оновлені лікарні та пологові будинки, капітальний ремонт доріг, облаштування нового освітлення, а також популярні серед киян і туристів локації - новий пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів і київський «Монмартр» - Алея художників.

«Українці показали, що вміють відстоювати свою гідність, свою свободу! І продовжують це робити. Уміють працювати і люблять свою країну. Саме тому Україна переможе. Стане сильною і успішною! Вірте в себе! Вірте в Україну! З Днем Незалежності!», - звернувся до українців мер Києва.

Раніше президент Володимир Зеленський відкрив урочисте святкування Дня Незалежності України.

Також відзначимо, що в Софії Київській відбувся святковий молебень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: