РФ констатує початок діалогу Путіна та Зеленського

Читать на русском
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявляє, що Кремль констатує початок певних контактів в розвиток домовленостей, досягнутих в ході розмов президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявляє, що Кремль констатує початок певних контактів у розвиток домовленостей, досягнутих під час розмов президентів Росії і України Володимира Путіна та Володимира Зеленського.

Як передає «Слово і Діло», про це він сказав у п'ятницю, 23 серпня, повідомляє ТАСС.

Сенцова не включили до списку на обмін − ЗМІ РФРежисера Олега Сенцова який узгоджують Росія і Україна, повідомляє російська газета Комерсант із посиланням на інформовані джерела.

«Поки ми констатуємо початок діалогу між президентами Путіним і Зеленським, констатуємо певні контакти, які здійснюються в розвиток цих розмов і в розвиток тих розумінь, які були досягнуті під час розмов», – сказав Пєсков, коментуючи інформацію про можливість швидкого обміну між Україною та РФ утримуваними особами.

Раніше сьогодні Зеленський заявив, що перші результати з обміну утримуваними між Україною і Росією мають бути найближчими днями.

Напередодні російські ЗМІ повідомили, що Україна і РФ готують обмін затриманими у форматі 33 на 33. У зв'язку з цим повідомлялося, що до Москви прибула український омбудсмен Людмила Денісова.

За даними адвоката одного з ув'язнених, якого готують до обміну в Україні, обмін відбудеться 28-29 серпня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: