У Росії заявили про обмін за формулою «33 на 33»

Читать на русском
Москва і Київ попередньо домовилися про обмін 33 росіян на 33 громадянина України без урахування главреда РИА Новости Кирила Вишинського.

Москва і Київ попередньо домовилися про обмін 33 росіян на 33 громадянина України без урахування главреда «РИА Новости» Кирила Вишинського.

Як пише «Слово і Діло», про це стверджують чотири близьких до переговорів джерела РБК.

Росія готується видати Україні п’ятьох політв'язнів – ЗМІП’ятеро українських політв'язнів, які відбувають тюремні терміни в РФ, можуть бути видані Україні.

Український омбудсмен Людмила Денисова, яка представляє Київ у процесі обміну, знаходиться в Москві

Планується, що звільнення Вишинського буде проходити за іншою схемою. Крім того, вказується, що Москва не наполягає на обов'язковому обміні Вышинкого - для Росії принциповий факт його звільнення. Буде звільнений в цей раз український режисер Олег Сенцов невідомо.

Український адвокат Валентин Рибін заявив, що його підзахисні Максим Одинцов, Олександр Баранов, а також Євген Мефедов готуються до обміну. Також відзначимо, що прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив журналістам, що контакти представників Росії і України по обміну утримуваними особами є.

Раніше повідомлялося, що до кінця літа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: