Зеленський сподівається, що питання обміну вирішиться найближчими днями

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський особисто займається питанням обміну бранців Кремля й очікує результатів найближчими днями.

Президент Володимир Зеленський особисто займається питанням обміну бранців Кремля й очікує результатів найближчими днями.

Як передає «Слово і Діло», про це він заявив під час відкриття II Міжнародного волонтерського йветеранського форуму «Там, де ми – там Україна».

«Результати крок за кроком. Перші результати мають бути найближчими днями, не хочу загадувати», – відповів він на запитання.

«Я особисто працюю над цим питанням, і прошу ЗМІ: будь ласка, без чуток. Я працюю над цим уже два місяці. Дайте мені виконати свою роботу», – сказав Зеленський.

«Я обіцяв українському народові, що ми повернемо полонених, моряків, що ми закінчимо війну. Я цим займаюся особисто. Я не знаю, хто там що говорить і хто чим займається. Дайте мені зробити мою справу», – сказав він.

Напередодні російські ЗМІ повідомили, що Україна та РФ готують обмін затриманими у форматі 33 на 33. У зв'язку з цим повідомлялося, що до Москви прибула український омбудсмен Людмила Денісова.

За даними адвоката одного з ув'язнених, якого готують до обміну в Україні, обмін відбудеться 28-29 серпня.

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова в п'ятницю, 23 серпня, вилетіла до Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: