Пожежа в готелі «Токіо Стар»: ідентифікували вісім із дев'яти жертв

Читать на русском
Одеська поліція повідомила, що вісім з дев'яти жертв пожежі в готелі Токіо Стар вже упізнані.

Одеська поліція повідомила, що вісім з дев'яти жертв пожежі в готелі «Токіо Стар» вже упізнані.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Думская».

Зеленський обіцяв покарати винних у пожежі в Одесі: як раніше чиновники виконували схожі обіцянкиЧи покарали винних у пожежі в таборі Вікторія, кого засудили після вибухів на нафтобазі під Києвом та чи отримали житло жителі містечка Бар, коли вигоріли їхні квартири?

Повідомляється, що серед загиблих мешканка Сум і її 10-річна донька, молода пара (17 і 18 років) з м. Балти Одеської області, двоє мешканців Києва (23 і 24 роки), 60-літній житель Дніпра та 73-річна громадянка Австралії.

Нагадаємо, пожежа в готелі «Токіо Стар» в Одесі сталася в ніч на суботу, 17 серпня. Займання відбулось на другому поверсі готелю близько 01:34. Спочатку повідомлялося про загибель 8 осіб, але пізніше кількість жертв зросла до 9 осіб.

20 серпня заарештували власника готелю «Токіо Стар» Вадима Чорного. Його звинувачують у порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей.

Також повідомлялося, що за документами згорілий готель значилася як «складські приміщення». При цьому документів, які б дозволяли в будівлі проживати людям, не було. Щодо видачі дозволів готелю можуть відкрити кримінальне провадження щодо правомірності видачі дозволів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: