В Одеській області оголосили траур за загиблими у пожежі в готелі

Читать на русском
В Одеській області у неділю, 18 серпня, оголосили днем жалоби за загиблими в результаті пожежі в готелі Токіо Стар.

В Одеській області у неділю, 18 серпня, оголосили днем жалоби за загиблими в результаті пожежі в готелі «Токіо Стар».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Одеської обласної державної адміністрації.

Як повідомляється, у зв'язку з трагедією, яка сталася сьогодні, 17 серпня, буде оголошено жалобу за загиблими.

«У зв'язку з трагедією, яка сталася в місті Одеса 17 серпня 2019 року і призвела до загибелі людей, оголосити 18 серпня 2019 року в області днем жалоби за загиблими», - йдеться в розпорядженні в. о. голови Одеської ОДА Світлани Шапталовой.

Органам державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій доручено приспустити Державний прапор України.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 17 серпня, в одному з готелів Одеси сталася пожежа. Займання сталося близько 01:34 на другому поверсі готелю «Токіо Стар». У Державній службі з надзвичайних ситуацій відзначали, що жертвами пожежі стали щонайменше 8 людей і ще десять постраждали. Пізніше кількість загиблих зросла до 9.

Раніше повідомлялося, що слідчі Державного бюро розслідувань розпочали кримінальне провадження за фактом службової недбалості працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій при перевірці будівлі готелю «Токіо Стар».

Крім того, поліція розглядає 3 версії виникнення пожежі в будівлі готелю. Основною версією, за словами правоохоронців, є коротке замикання в електрощитовій біля пральні. Також поліція розглядає версію навмисного підпалу і необережного поводження з вогнем.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: