Пожежа в Одесі: поліція затримала ще трьох людей

Читать на русском
У справі про пожежу в одеському готелі Токіо Стар затримали ще трьох людей, в тому числі керуючу ще одним готелем.

У справі про пожежу в одеському готелі Токіо Стар затримали ще трьох людей, в тому числі керуючу ще одним готелем.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Думська з посиланням на джерело з числа співробітників готелю.

Пожежа в Одесі: подробиці розслідуванняРозтини тіл загиблих під час пожежі завершено, частину з них вже упізнано. Співробітники прокуратури отримують доступ до відеокамер готелю і прилеглої території.

Видання пише, що правоохоронці почали масштабну операцію перевірок після пожежі, що забрала життя дев’яти людей. Відзначається, що в слідчих діях бере участь СБУ.

Як уточнюється, протягом неділі, 18 серпня, були проведені обшуки на всіх об'єктах, що належать власнику готелю Вадиму Чорному.

«У Токіо Стар вилучили документи, гроші з сейфа на ресепшені, обшукали номери. Також обшукали апартаменти, що належать Вадиму», — пише видання.

Крім того обшуки провели в готелі Зірка, що належить Чорному. Керуючу Зірки згодом затримали.

Також затримано двох техніків, які займалися проводкою і дрібним ремонтом.

За словами співрозмовника видання, з можливих причин загоряння в Токіо Стар, крім замикання, називають неякісний ремонт. За кілька днів до пожежі в районі пральні (де, імовірно і сталося загоряння) працювали з проводкою.

«У нас в готелі є маленькі кімнати без вікон. Палити заборонено, але були порушення цієї заборони. Від чого точно загорілося, ніхто поки не говорить», — розповів співрозмовник Думській.

В Одесі в ніч на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар сталася пожежа.

В результаті пожежі загинули щонайменше дев’ятеро осіб. Раніше повідомлялося про вісьмох загиблих. За попередніми висновками, причиною смерті стало отруєння чадним газом. Тіла загиблих були виявлені поблизу пральні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: