Захист київського депутата отримав доступ до документів

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив клопотання захисника члена Київської облради про тимчасовий доступ до документів мобільного оператора.

Суд надав адвокату депутата Київської обласної ради Олександра Мефодія доступ до документів мобільного оператора «Лайфселл» за абонентським номером його клієнта.

Таке рішення 2 серпня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк, повідомляє «Слово і Діло».

У документі вказується, що адвокат Мефодія просив доступ до інформації за абонентським номером депутата. За словами захисника, депутат нібито контактував за своїм номером щодо одержанні неправомірної вигоди в 5000 доларів. Зокрема, контакти відбувалися і в месенджері Viber. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Як відомо, за версією слідства, депутат за 5 тисяч доларів обіцяв приватному підприємцю, використовуючи своє службове становище, вплинути на співробітників правоохоронних органів у здійсненні підприємницької діяльності, що стосується заготівлі деревообробної продукції. Його викрили під час одержання грошей. Пізніше, суд відпустив Мефодія під особисте зобов'язання. Також суд наклав арешт на «хабар», який нібито дали депутату Київської облради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: