Суд скасував арешт телефону підозрюваного депутата Київської облради

Читать на русском
Столичний райсуд скасував арешт мобільного телефону депутата з Київської обласної ради, якого затримали на хабарі.
Солом'янський суд Києва

Суд скасував арешт мобільного телефону депутата Київської обласної ради Олександра Мефодія, якого підозрюють в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 19 червня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ірина Усатова за результатами розгляду клопотання адвоката підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

В ухвалі вказується, що 8 квітня у депутата провели обшук і вилучили 5000 доларів, а також мобільний телефон DOOGEE з картою пам'яті. Рішенням суду на це майно наклали арешт. Однак адвокат депутата вважає арешт телефону необґрунтованим, оскільки відрізняється серійний номер карти пам'яті.

Вивчивши клопотання, суддя його задовольнила.

Як відомо, за версією слідства, депутат за 5 тисяч доларів обіцяв приватному підприємцю, використовуючи своє службове становище, вплинути на співробітників правоохоронних органів у здійсненні підприємницької діяльності, що стосується заготівлі деревообробної продукції. Його викрили під час одержання грошей. Пізніше, суд відпустив Мефодія під особисте зобов'язання. Також суд наклав арешт на «хабар», який нібито дали депутату Київської облради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: