Екс-заступник глави АП Філатов прибув до ГПУ

Читать на русском
На сьогодні в ГПУ викликали Гонтареву, Філатова і Стеценка у справі про розкрадання 150 мільйонів гривень. Філатов каже, що прийшов за своєю ініціативою і не на допит.

Колишній заступник глави адміністрації президента Петра Порошенка Олексій Філатов у понеділок, 12 серпня, прибув до Генпрокуратури України.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Я такого статусу (підозрюваного, - ред.) не маю. Ніхто мені повідомлення про підозру не вручав... Я прийшов сюди, насправді, у своїх адвокатських питаннях, а також розібратися з тим, що за безлад твориться у приміщеннях Генеральної прокуратури», - сказав Філатов.

Як відомо, на 12 серпня в ГПУ для повідомлення про підозру у справі про розкрадання 150 млн грн під час угоди Аграрного фонду та одного з банків були викликані екс-глава Нацбанку Валерія Гонтарева, екс-заступник голови АП Філатов і співвласник інвестгрупи ICU Костянтин Стеценко.

Згідно з порядком на сайті ГПУ, Філатова викликали для проведення допиту в якості підозрюваного в кримінальному провадженні №12013220540000400 від 31 січня 2013 року, а також для участі «в інших процесуальних і слідчих діях».

Як повідомлялося, сьогодні відбувся другий допит Порошенка в Держбюро розслідувань у справі про продаж телеканалу Прямий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: