Філатов заперечує отримання повістки з ГПУ

Читать на русском
Заступник голови Адміністрації президента Олексій Філатов заявив, що не отримував жодних повісток з Генеральної прокуратури України.

Заступник голови Адміністрації президента Олексій Філатов заявив, що не отримував жодних повісток з Генеральної прокуратури України.

Про це повідомляють Судово-юридична газета і LB.ua з посиланням на закритий пост Філатова на його сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Для довідки: ніяких повісток, про які пишуть в пресі, я не отримував», - заявив він.

Нагадаємо, що Генеральна прокуратура викликала для вручення підозр і допиту екс-главу Адміністрації президента Бориса Ложкіна, заступника голови АП Олексія Філатова і екс-голову Нацбанку Валерію Гонтареву. Повістки датовано 18 квітня.

Всіх перерахованих осіб викликають як підозрюваних у справі олігарха Сергія Курченка, якого підозрюють у масштабних розкраданнях.

У ГПУ заявили, що нові повістки повністю законні, а попередні повідомлення про підозру чиновникам з оточення президента Петра Порошенка, вважаються недійсними.

Екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва вважає, що переслідування колишніх посадовців може бути пов'язано з судовим тиском Ігоря Коломойського на Національний банк через конфлікт навколо ПриватБанку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: