ДБР завершило допит Порошенка

Читать на русском
Державне бюро розслідувань завершило допит колишнього Президента Петра Порошенка, після якого він поїхав.

Державне бюро розслідувань завершило допит колишнього президента Петра Порошенка, після якого він поїхав.

про це повідомляє «Слово і Діло» в понеділок, 12 серпня.

Допит тривав близько 2,5 годин. У цей час під будівлею проходили два мітинги, в одному з яких брали участь діти Порошенка - дві доньки і син. Після допиту, близько 12:00, екс-президент вийшов із будівлі бюро в оточенні правоохоронців, сів у автомобіль та поїхав.

«Це була позиція щодо захисту свободи слова. Сьогодні питання стосувалося тільки Прямого каналу. І ми захистимо свободу слова», - заявив Порошенко журналістам по дорозі до авто.

У свою чергу, директор Державного бюро розслідувань Роман Труба на своєму Telegram-каналі заявив, що наступного разу Порошенка можуть допитати на поліграфі.

«Не виключаємо, що наступний допит буде проведений із застосуванням поліграфа. До слова, це зовсім не страшно - всі наші працівники проходять таке психофізіологічне дослідження щороку», - додав Труба.

Як повідомлялося, Порошенко був допитаний в якості свідка у справі про можливе ухилення від сплати податків під час придбання телеканалу «Прямий». Нагадаємо, перший допит Порошенка відбувся 25 липня, хоча його викликали ще 17.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: