Доба в зоні ООС: бойовики порушили перемир'я шість разів

Читать на русском
Зазначається, що обстріли велися з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Протягом минулої доби, 9 серпня, збройні формування Російської Федерації та її найманці шість разів порушили режим припинення вогню у зоні бойових дій на Донбасі.

Про це повідомили у прес-службі операції Об'єднаних сил у Facebook.

Зазначається, що обстріли велися з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил:

  • поблизу Лебединського - зі стрілецької зброї;
  • поблизу Верхньоторецького - з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї;
  • двічі неподалік Талаківки - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Загострення на Донбасі: чи збере Зеленський нормандську зустрічПісля загибелі 4 українських воїнів на Донбасі президент України звернувся до лідерів країн Франції та Німеччини із закликом якомога швидше зібрати нормандську зустріч.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ позиції українських захисників були обстріляні 2 рази:

  • неподалік Золотого-4 - з великокаліберного кулемета; поблизу Оріхового - з протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета.

Вказано, що за минулу добу втрат з нашого боку не зафіксовано.

Крім того, бойовики вже відкривали вогонь на Донбасі з початку поточної доби - неподалік Світлодарська та Піщевика. Про загиблих чи поранених не повідомляється.

Нагадаємо, 9 серпня в Міноборони заявили, що на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях продовжують діяти групи військових РФ з бойовим досвідом у локальних конфліктах.

Раніше, 8 серпня, бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню, обстрілюючи позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: