Міноборони планує затвердити бронежилети нового зразка

Читать на русском
До кінця цього року в Міноборони планують затвердити новий покращений зразок бронежилета, в якому буде збільшена площа захисту.

До кінця цього року в Міноборони планують затвердити новий покращений зразок бронежилета, в якому буде збільшена площа захисту.

Про це заявив представник Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних сил України Сергій Місюра, передає «Слово і Діло».

«У новому бронежилеті буде збільшена площа захисту, запроваджена система швидкого скидання, поліпшена ергономіка і якість матеріалів. Планується, що новий бронежилет буде істотно відрізнятися за своїми характеристиками від «Корсару 3С», який зараз знаходиться на озброєнні української армії. Рівень захисту у новинки теж буде 4. Його планують ввести в експлуатацію до кінця поточного року», - зазначив Місюра.

Раніше повідомлялося, що в Міноборони знали про те, що бронежилети прострілюються.

Нагадаємо, ДБР проводило обшуки у справі про закупівлю майна для ЗСУ за завищеними цінами, попередньо сума збитку - 100 млн гривень. Слідство встановило, що 3 з 5 закуплених бронежилетів були неякісними.

У той же час директор ДБР Роман Труба заявив, що саме в рамках вказаного кримінального провадження було проведено обшуки в будинку колишнього помічника міністра оборони і екс-радника президента Петра Порошенка Юрія Бірюкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: