Зведення ООС: 9 обстрілів, без втрат

Читать на русском
Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи дев’ять разів порушили режим припинення вогню.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи дев’ять разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід поблизу Богданівки терористи вели вогонь з протитанкового гранатомета, пише «Слово і Діло».

Неподалік Водяного та Широкиного українські позиції двічі потрапляли під обстріли зі стрілецької зброї. В районі Новотроїцького бойовики стріляли з великокаліберного кулемета. Поблизу Верхньоторецького українських військових обстріляли з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Неподалік Новогригорівки бойовики вели вогонь зі станкового протитанкового гранатомета. Біля Лебединського українські позиції були обстріляні з великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Новолуганського терористи стріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У штабі додали, що за минулу добу втрат серед українських військових не було.

Від початку поточної доби бойовики поблизу Лебединського обстріляли українських військових зі стрілецької зброї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: