Сина Атамбаєва викликали на допит

Читать на русском
На другому допиті була радник колишнього президента і член партії СДПК Кундуз Жолдубаєва. Тепер викликали і сина Атамбаєва.

На допит як свідка викликали сина колишнього президента Киргизстану Сейтека Атамбаєва.

Про це заявив адвокат Замір Жоошев, повідомляє «Слово і Діло».

На другому допиті була радниця колишнього президента й член партії СДПК Кундуз Жолдубаєва. Тепер викликали й сина Атамбаєва. Адвокат зазначив, що під час подій у Кой-Таші він зламав ногу й отримав травму руки.

До цього в соціальних мережах поширили відео, де Сейтек Атамбаєв нібито перебуває на допиті, повідомлялося про його затримання. У МВС повідомили, що син Атамбаєва викликається на допит як свідок, правоохоронні органи його не затримували.

Нагадаємо, екс-президенту Киргизстану Алмазбеку Атамбаєву висунули звинувачення в корупції. За його словами, слідчий МВС висунув обвинувачення в кримінальній справі про незаконне звільнення злодія в законі Азіза Батукаєва.

Відзначимо, екс-президент Алмазбек Атамбаєв поміщений під варту до 26 серпня. Його підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 43 (співучасть у злочині) та ч. 2 ст. 319 (корупція) КК КР. Вчора він був затриманий загоном спецпризначенців після другого штурму резиденції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: