Затримання Атамбаєва в Киргизстані: зросла кількість постраждалих

Читать на русском
У Киргизії в результаті спецоперації із затримання колишнього президента країни Алмазбека Атамбаєва постраждали 80 осіб.

У Киргизстані в результаті спецоперації із затримання колишнього президента країни Алмазбека Атамбаєва постраждало 80 осіб.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Kloop.

Четверо силовиків отримали вогнепальні поранення і один цивільний постраждав від шумової гранати. Їхній стан стабільний.

Раніше Міністерство охорони здоров'я повідомляло про 52 постраждалих. 38 постраждалих госпіталізовані, двоє знаходяться в реанімації, решта отримують амбулаторну допомогу. Одна особа загинула.

Нагадаємо, в Киргизстані 7 серпня спецпризначенці почали штурм резиденції колишнього президента Алмазбека Атамбаєва в селі Кой-Таш недалеко від Бішкека. Але штурм був провалений і прихильники Атамбаєва не пустили їх до будинку колишнього глави держави.

Після штурму будинку колишнього президента Киргизстану всередині залишилися шестеро спецпризначенців. Прихильники колишнього глави держави з числа місцевих жителів категорично відмовилися відпускати силовиків до виконання своїх вимог.

8 серпня після тривалих переговорів Алмазбек Атамбаєв сам здався владі, після чого його затримали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: