Одна людина загинула під час штурму будинку екс-президента Киргизії

Читать на русском
У результаті штурму резиденції екс-президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва в селі Кой-Таш загинув один боєць спецназу.

У результаті штурму резиденції екс-президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва в селі Кой-Таш загинув один боєць спецназу.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив директор Бішкекського науково-дослідного центру травматології та ортопедії Сабирбек Джумабеков, передає Kloop.

За його словами, потерпілий спецназівець отримав несумісні з життям поранення і помер у лікарні. Ще один боєць спецназу перебуває у важкому стані.

За даними Міністерства охорони здоров’я Киргизстану, було госпіталізовано 36 постраждалих, з них — 15 силовиків. Постраждалі отримали вогнепальні поранення, закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, передає 24.kg.

Штурм особняка Атамбаєва: з’явилося відео, як протестувальники захопили бійців спецназу Нагадаємо, що 6 серпня в резиденції Алмазбека Атамбаєва почалася спецоперація із затримання колишнього президента.

Силовики прорвалися у двір і застосували спецзасоби, кілька осіб отримали поранення.

Під час штурму біля воріт резиденції сталася пожежа, було чути автоматну чергу.

В районі Кой-Таша відключили мобільний і телефонний зв’язок, а також електрику. Редакції місцевих ЗМІ не можуть зв’язатися зі своїми журналістами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: