Суд заарештував майно екс-начальника поліції Головіна

Читать на русском
Столичний райсуд наклав арешт на майно колишнього очільника одеської поліції та його спільника місцевого бізнесмена.
Дмитро Головінфото: «Слово і Діло», Олег Новіков

Суд наклав арешт на майно колишнього начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна та бізнесмена Олександра Чудакова, яких Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у заволодінні цигарками.

Такі рішення ухвалив 1 серпня слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотань НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Так, детективи і прокурори просили накласти арешт на все майно, яке належить особисто Головіну, а саме половину квартири загальною площею 93 кв. м і 1/4 квартири загальною площею 69,5 кв. м. Суддя клопотання задовольнив.

Також правоохоронці клопотали про накладання арешту на майно бізнесмена Чудакова, зокрема: житловий будинок загальною площею 299.4 кв. м; причіп; мотоцикл Harley-Davidson FXD; автівку Chevrolet Captiva з метою забезпечення конфіскації майна, як виду покарання. Крім того, детектив просив заарештувати автомобіль Land Rover Range Rover Sport, який належіть третій особі, проте фактично, за даними слідства, перебував у власності Чудакова. Вивчивши клопотання, суддя задовольнив його часткового, залишивши без арешт автівку Land Rover Range Rover Sport.

Нагадаємо, суд заарештував квартиру екс-заступника Головіна. Раніше НАБУ оголосило в розшук підозрюваного у справі заволодіння сигаретами. Також суд відправив під домашній арешт екс-начальника одеської поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: