Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко обіцяє, що літом 2019 року масового та довготривалого відключення гарячої води не буде

21 квітня 2019 року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв, що літом масового та довготривалого відключення гарячої води не буде. "У цьому році будуть роботи по заміні труб. Тільки із цим можуть бути пов’язані короткострокові відключення води, але такого масового відключення, як було у минулому році, в цьому році не буде", - сказав Кличко. Нагадаємо, що у 2018 році жителі столиці на декілька місяців залишилися без гарячого водопостачання. Нафтогаз припинив постачання газу Києву через борги приватної компанії "Київенерго".
Виконано
Сказано 21 квітня 2019 р.

Джерело

  • https://www.ukrinform.ua/rubric-kyiv/2686075-vlitku-nadovgo-garacu-vodu-kianam-ne-vidklucatimut-klicko.html
  • Лист КМДА від 13 серпня 2019 року
  • Лист КМДА від 13 серпня 2019 року

Результат

13 серпня 2019 року в КМДА нам повідомили, що всі генеруючі об’єкти КП «Київтеплоенерго» працюють стабільно, забезпечуючи послугою з централізованого постачання гарячої води.

Як і попереджав мер Києва, гідравлічні випробування теплових мереж розпочалися 22 квітня і тривають до кінця серпня. Випробування проводяться поетапно для кожної зони теплопостачання у всіх районах міста, уникаючи таким чином масового відключення гарячої води.

Передбачено, що гідравлічні випробування кожної зони теплових мереж тривають не менше ніж 14 днів. Однак у разі виявлення великої кількості пошкоджень під час проведення випробувань період припинення послуги з гарячого водопостачання може бути понад 14 днів. Це необхідно для того, щоб усунути усі виявлені пошкодження. Щодо довготривалих відключень на декілька місяців, як у минулому році - їх не було. Таким чином обіцянку - виконано.