Кличко разом із братом подав до суду на 1+1

Читать на русском
Міський голова Києва Віталій Кличко каже, що разом із братом Володимиром подав позов до суду на телеканал 1+1 через звинувачення в рейдерстві нерухомості.

Міський голова Києва Віталій Кличко каже, що разом із братом Володимиром подав позов до суду на телеканал 1+1 через звинувачення в рейдерстві нерухомості.

Як пише «Слово і Діло», про це написав мер у Твіттер.

Чотири роки на посаді мера Києва: як виконує обіцянки КличкоРейтинг відповідальності мера Києва Віталія Кличка за чотири роки впав із 41 до 13 відсотків. З кожним роком на посаді він виконував дедалі менше своїх обіцянок.

«Брехня, маніпуляції, відверто сфабрикована інформація. Я і мій брат подали позов до суду на канал 1+1, який поливає нас брудом. Мені байдуже на різних «претендентів» на посаду голови КМДА і їх амбіції, але очорняти мою репутацію я не дозволю. Буду захищатися законними методами», – написав він.

Як відомо, телеканал 1+1 у червні опублікував сюжет про те, що брати Клички нібито причетні до афери з рейдерством будівлі в центрі Києва.

Нагадаємо, про необхідність розділення посад мера Києва й голови КМДА заявляв глава Офісу президента Андрій Богдан.

5 липня мер Києва Віталій Кличко заявив, що ініціюватиме дострокові вибори мера столиці, якщо Верховна рада ухвалить рішення про розподіл повноважень мера та голови Київської адміністрації.

24 липня стало відомо, що Офіс президента Володимира Зеленського просить Кабінет міністрів звільнити Віталія Кличка з посади голови КМДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: