Богдан надіслав до Кабміну подання про звільнення Кличка (доповнено)

Читать на русском

Керівник Офісу президента Андрій Богдан направив до Кабміну подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА. Рішення аргументовано статтею 118 Конституції України.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан надіслав до Кабміну подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА. Рішення аргументоване статтею 118 Конституції України.

Як пише «Слово і Діло», відповідний документ із посиланням на власне джерело оприлюднив на своїй сторінці в Facebook шеф-редактор видання «Обозреватель» Орест Сохар.

У документі за підписом Богдана йдеться про те, що Кличко може бути звільнений у зв'язку з тим, що голови місцевих адміністрацій призначаються та звільняються президентом України за поданням Кабміну.

Чотири роки на посаді мера Києва: як виконує обіцянки КличкоРейтинг відповідальності мера Києва Віталія Кличка за чотири роки впав із 41 до 13 відсотків. З кожним роком на посаді він виконував дедалі менше своїх обіцянок.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко заявляє, що ініціюватиме дострокові вибори мера столиці, якщо Верховна рада ухвалить рішення про розподіл повноважень мера та голови Київської адміністрації.

Таокж наші аналітики дослідили, як виконує свої обіцянки мер Кличко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: