У кандидатів у народні депутати залишився один день для агітації

Читать на русском
Сьогодні в Україні останній день, коли дозволена передвиборча агітація кандидатів у народні депутати на позачергових виборах в Раду.

Сьогодні, 19 липня, в Україні, згідно із законодавством, останній день, коли дозволена передвиборча агітація кандидатів у народні депутати на позачергових виборах до Верховної ради.

Про це пише «Слово і Діло».

Соціологи та букмекери: як змінювалися прогнози на дострокові парламентські вибори у червні-липніЗа два дні до виборів букмекери приймають ставки, які суттєво відрізняються від тих, що були місяць тому. Соціологи теж не дуже прояснили ситуацію.

Раніше у МВС повідомили, що допускають ускладнення ситуації на майже 85 виборчих округах під час дострокових виборів до парламенту.

Також за порушення строків відкриття рахунків виборчих фондів 684 кандидатів в народні депутати України отримали від Центральної виборчої комісії попередження.

Нагадаємо, дострокові вибори в парламент відбудуться в неділю, 21 липня.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, подивитися їх списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Також наші аналітики вивчили, як в червні-липні змінювалися результати соцопитувань і коефіцієнти ставок у двох найпопулярніших букмекерських конторах на партії, які зараз можуть вважатися прохідними до Верховної ради.

Крім того, ми зібрали обіцянки політичних партій на виборах-2019 щодо ЖКГ і тарифів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: