Вибори до Ради: оприлюднили ще один рейтинг

Читать на русском
На час проведення опитування 11 відсотків респондентів ще не визначилися, за кого голосуватимуть.

На дострокових парламентських виборах бар'єр можуть подолати п'ять-сім партій.

Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова, пише «Слово і Діло».

Найчастіше виборці заявляли про плани віддати свій голос за партію «Слуга народу» (35,4% серед усіх респондентів і 44,4% серед тих, хто має намір брати участь у виборах і вже визначився, за кого голосуватиме).

За партію «Опозиційна платформа - За життя» мають намір проголосувати відповідно 10,7% і 13,3%, за ВО «Батьківщина» - відповідно 6,7% і 8,5%, за партію «Європейська Солідарність» - відповідно 5,8 % і 7,5%, за партію «Голос» - відповідно 5,4% і 6,8%.

Крім того, за партію «Сила і честь» - відповідно 3,6% і 4,5%, за Радикальну партію Олега Ляшка - відповідно 3,1% і 3,3%.

Кожну з інших партій мають намір підтримати менше 3% виборців. На час проведення опитування 11,0% респондентів ще не визначилися, за кого голосуватимуть.

Нагадаємо, згідно із даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 13-17 липня, на дострокових парламентських виборах, які пройдуть в Україні 21 липня, 5% -ний бар'єр можуть подолати п'ять партій.

За даними опитування КМІС, проведеного 3-13 липня, мають шанси подолати 5% -ний бар'єр п'ять-шість політичних сил: «Слуга народу», «Опозиційна платформа - За життя», «Європейська солідарність», «Батьківщина», «Сила і честь »і« Голос ».

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, подивитися їх списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Дело» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: