Вибори до Ради: МВС знає про 85 проблемних округів

Читать на русском
В Авакова застерегли кандидатів у депутати від залучення до виборчого процесу

МВС допускає ускладнення ситуації на майже 85 виборчих округах під час дострокових виборів до парламенту, які відбудуться 21 липня.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 18 липня, сказав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«За нашою інформацією, в Україні приблизно 85 округів, які ми вважаємо складними - там, де ситуація може складатися неоднозначно», - сказав він.

У зв'язку з цим Шкіряк зазначив, що МВС попереджає кандидатів у депутати про адекватну реакцію правоохоронців на протиправні дії.

«Хочу, щоб чітко розуміли, особливо, це стосується тих, хто вирішив залучити - поки що, імовірно - до вирішення тих чи інших своїх справ під час виборів так званих «тітушок»: реакція підрозділів Національної поліції буде жорсткою і адекватною. Тому закликаємо, попереджаємо: не грайтеся з вогнем», - підкреслив радник міністра.

«Інформація є. Ми знаємо, де і хто може ці злочинні схеми застосовувати, тому попереджаємо... Вибори повинні пройти прозоро, чесно», - додав Шкіряк.

Як повідомлялося, з 15 липня поліція перейшла на посилений режим через вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: