Труба анонсував нові справи проти високопосадовців

Читать на русском
Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба розповів про два нових кримінальних проваджень, в яких фігурують високопосадовці.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба розповів про два нових кримінальних проваджень, в яких фігурують високопосадовці.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав на засіданні Національної ради з питань антикорупційної політики в Офісі президента.

Труба відзвітував про перебіг розслідування розкрадань в оборонціРоман Труба зазначив, що найближчим часом ДБР прозвітує про розслідування цього провадження.

«Нещодавно, цього тижня ми провели кілька обшуків на бронетанкових заводах. І на даний час в нас є питання щодо законності, підставності закупівлі моторів на танки. Я не хочу випереджати події, але у цьому провадженні, насправді, після проведення експертиз бдуть мільйонні збитки», - пояснив Труба.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що п'ятого президента України Петра Порошенка повторно викликають на допит до Державного бюро розслідувань.

Також експершого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського, який на початку липня знову очолив корпорацію «Богдан», викликали в середу на допит до Національного антикорупційного бюро України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: