Вбивство хлопчика в Переяславі: у ДБР назвали ще одного підозрюваного

Читать на русском
Державне бюро розслідувань оголосило третю підозру у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому.

Державне бюро розслідувань оголосило третю підозру у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому.

Як пише «Слово і Діло», про це на брифінгу 17 липня повідомив директор бюро Роман Труба.

Криве Озеро, Переяслав, Одеса: випадки незаконного застосування зброї працівниками поліціїПісля резонансного вбивства дитини в Переяславі Слово і Діло зібрало інші випадки незаконного застосування зброї поліцейськими.

«Щойно оголошено підозру одному з учасників, який не просто був присутній, а також використовував зброю і здійснював постріли з цієї зброї. Оголошено підозру третьому учаснику і вручене клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту», - сказав Труба.

Він не уточнив, про кого саме йде мова, але додав, що на даний момент з цією людиною проводять слідчі дії.

За словами Труби, станом на зараз у цій справі допитали 53 свідки, провели 34 обшуки у фігурантів, їхніх родичів, знайомих, однак зброю, з якої застрелили 5-річну дитину, досі не знайшли.

Нагадаємо, 1 червня співробітники патрульної поліції, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, в місті Переяслав-Хмельницький вирішили постріляти по металевим банкам. У результаті стрілянини було поранено 5-річного хлопчика, який згодом помер.

Пізніше стало відомо, що підозрюваних у вбивстві дитини поліцейських звільнили. Також суд залишив їх під вартою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: