Зарплати антикорупціонерів: скільки в червні заробили очільники НАБУ, САП НАЗК і ДБР

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити не лише за тим, як політики та чиновники виконують свої обіцянки, але й скільки вони заробляють. Сьогодні ми розбиралися, скільки минулого місяця заробили голови антикорупційних органів в Україні.

У червні найкращі зарплати були в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі: заступник голови Максим Грищук заробив 206 тис. 222 грн, Назар Холодницький – 189 тис. 358 грн, ще один його заступник Володимир Кривенко – 156 тис. 757 грн.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник у червні заробив 169 тис. 529 грн. Не сильно відстає від нього заступник Анатолій Новак – 159 тис. 71 грн. Інші заступники отримали 106-127 тис. грн.

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Мангул отримав за місяць 95 тис. 211 грн. Його заступники – 60-73 тис. грн.

Найменші зарплати залишаються в працівників Державного бюро розслідувань. Директор ДБР Роман Труба отримав 72 тис. 367 грн. Два його заступники – 67-70 тис. грн.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань розслідує можливе зловживання службовим становищем детективами Національного антикорупційного бюро під час слідства в справі Андрія Портнова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: