Члени партії Смешка відмовляються від участі у виборах

Читать на русском

Конфлікт у партії Ігоря Смешка Сила і честь. Від управління політсилою були відсторонені її засновники.

У партії Ігоря Смешка «Сила і честь» від управління політсилою були відсторонені її засновники.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на звернення партійного керівництва «Сила і честь».

Керівники обласних осередків і ветерани політсили заявляють, що політична криза в партії настала після президентських виборів. Хоча в першому турі Ігор Смешко показав хороший результат – 6,04% – й багато експертів прогнозували «Силі і честі» проходження до Ради, зараз, перед парламентськими виборами, ситуація всередині політсили не стабільна.

За словами однопартійців Смешка, причиною цього стали списки «Сили і честі». Соратники Смешка по партії запевняють, що він в ручному режимі формував список на парламентських виборах. Так, у першу десятку потрапили лише четверо членів партії. Решта – чинні народні депутати від фракцій «Самопомочі» та «Блоку Петра Порошенка», що взагалі не перебувають у партії «Сила і честь».

Також членів партії «Сила і честь» обурює ставлення Смешка до активістів і те, що обласні керівники політсили не можуть впливати на рішення.

Нагадаємо, для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: