Суд відправив під домашній арешт заступника голови Укрдержархіву

Читать на русском
Столичний райсуд частково задовольнив прохання антикорупційних правоохоронних органів про обрання запобіжного заходу посадовцю архівної служби.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд відправив під нічний домашній арешт заступника голови Державної архівної служби України Ігоря Бондарчука, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у зловживанні впливом та недостовірному декларуванні.

Таке рішення вчора, 11 липня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ погодженого САП, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, НАБУ і САП просили суд відправити Бондарчука під цілодобовий домашній арешт. Однак суддя Вишняк задовольнив клопотання частково і обрав заступнику голови Укрдержархіву запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Також суд поклав на підозрюваного низки обов'язків, зокрема: прибувати за першою вимогою; не відлучатися з місця проживання без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками; здати закордонні паспорти і носити електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ затримало на хабарі заступника голови Укрдержархіву. Пізніше детективи повідомили йому про підозру у зловживанні впливом, а також недостовірному декларуванні. Також стало відомо, що САП буде просити домашній арешт для Бондарчука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: