НАБУ затримало на хабарі заступника голови Укрдержархіву

Читать на русском
Заступника голови Державної архівної служби затримали під час отримання хабара за сприяння в працевлаштуванні людини в Фонді державного майна України.

Заступника голови Державної архівної служби затримали під час отримання хабара за сприяння в працевлаштуванні людини в Фонді державного майна України.

Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро України у вівторок, 9 липня, пише «Слово і Діло».

«Чиновник в обмін на 10 тисяч доларів неправомірної вигоди пообіцяв сприяння в працевлаштуванні особи до Фонду державного майна України. Згодом сторони домовилися про зменшення вартості «послуги» - до 9,8 тисяч доларів. Гроші передавалися двома траншами. При отриманні другого - в розмірі 4,8 тисячі доларів, чиновника і викрили «на гарячому», - сказано в повідомленні.

Затримання провели детективи НАБУ спільно із співробітниками департаменту Служби безпеки України у вівторок. На даний момент заступник голови Укрдержархіву затриманий, вирішується питання про повідомленні йому про підозру.

«Детективи НАБУ здійснюють слідчі дії під процесуальним керівництвом прокурорів САП. Зараз вживаються заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин скоєння злочину та ймовірно причетних до нього осіб», - уточнили в прес-службі.

За даними «Слово і Діло», НАБУ затримало Ігоря Бондарчука.

Раніше співробітника штабу ВМС спіймали на хабарі.

Також нагадаємо, в столиці на хабарі затримано чиновника КМДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: