У Росії відреагували на скасування телемосту

Читать на русском
У разі проведення телемосту російська і українська сторони змогли б обговорити всі періоди своїх відносин в новітній історії.

У Кремлі шкодують, що телеміст між Росією і Україною не відбувся.

Про це повідомив прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ у вівторок, пише «Слово і Діло».

Український канал проведе телеміст із Росією: що пишуть у соцмережахТелеканал NewsOne 12 липня проведе телеміст із російським каналом Росія 1. Захід буде називатися Треба поговорити.

За його словами, українська сторона, очевидно, ще не готова до його проведення.

«В цілому ми, безумовно, шкодуємо, що цей телеміст не відбувся. Ми як і раніше вважаємо, що це була дуже хороша і правильна ініціатива двох телеканалів, але по всій видимості поки що українська сторона не готова до цього», - заявив прес-секретар Володимира Путіна.

Він уточнив, що в разі проведення телемосту російська і українська сторони змогли б обговорити «всі періоди» своїх відносин в новітній історії.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України проведе позапланову перевірку українського телеканалу NewsOne в зв'язку з наміром провести телеміст із російським телеканалом. Крім того, в зв'язку з ситуацією, що сталася, Нацрада вирішила звернутися до Верховної ради України з проханням розширити свої повноваження на рівні закону.

Раніше повідомлялося, що телеканал NewsOne планував провести 12 липня телеміст з Російською Федерацією, проте 8 липня телеканал скасував телеміст. На каналі заявили, що його довелося скасувати через «прямі погрози фізичною розправою щодо журналістів і їхніх близьких».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: