У РНБО прокоментували телеміст із Росією

Читать на русском
Україні пропонують з’єднати внутрішньокремлівську пропаганду з її філіалом у Києві і видають це за прорив у стосунках між братніми народами.
Ілюстративне фото.

Україні пропонують «з’єднати» внутрішньокремлівську пропаганду з її філіалом у Києві і видають це за «прорив» у відносинах між «братніми» народами.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив секретар РНБО Олександр Данилюк у Facebook.

За його словами, Україна має «реагувати впевнено, без зайвих емоцій та паніки». Він додав, що у РНБО наразі працюють над рішеннями.

«Прошу припинити істерику. Особливо тих, хто за останні роки з позиції Президента сприяв підсиленню позиції кума Путіна Медведчука в Україні. Тих, хто дав йому можливість виступати перемовником, скупити телеканали на партнерських умовах. Тих, хто на тих самих умовах дозволив йому побудувати надприбутковий енергоресурсний бізнес», - написав він.

Нагадаємо, об’єднані націоналісти вимагають, щоб президент України Володимир Зеленський адекватно відреагував на анонсований телеміст між російськими пропагандистами з телеканалу «Росія24» та пропагандистами з телеканалу Newsone.

Як відомо, 7 липня ведучий програми «Вести недели» на російському пропагандистському каналі «Россия 24» Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту «Треба поговорити», який заплановано на 12 липня і відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne, який входить до медіа-групи кума Путіна Віктора Медведчука.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: