Телеміст із Росією: СБУ надіслала попередження телеканалам

Читать на русском
Баканов звернувся до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо можливості попередження телеканалів про неприпустимість порушення ліцензійних вимог і чинного законодавства.

СБУ направила керівникам медіахолдингу «Новини» (телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK) повідомлення про відповідальність за проведення телемосту з каналом «Росія 24» та іншими мовниками держави-агресора, які перебувають під санкціями РНБО.

Про це заявив тимчасовий виконувач обов’язків голови СБУ Іван Баканов, пише «Слово і Діло» з посиланням на пресс-службу СБУ.

Також Баканов звернувся до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо можливості попередження телеканалів про неприпустимість порушення ліцензійних вимог і чинного законодавства, що може стати підставою для застосування щодо них штрафних санкцій.

Раніше повідомлялося, що телеканал NewsOne бізнес-партнера Віктора Медведчука і пропагандистський канал «Росія 24» анонсують проведення телемосту «Треба поговорити».

Нагадаємо, в РНБО також прокоментувавли можливе проведення телемосту, а президент Володимир Зеленський назвав його «дешевим піаром».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: