Полторак обговорив співпрацю України та Канади у військово-технічній сфері

Читать на русском
Степан Полторак висловив подяку канадській стороні за послідовну підтримку України під час збройної агресії Російської Федерації.

Міністр оборони України Степан Полторак провів зустріч із канадською делегацією на чолі з послом Канади в Україні Романом Ващуком на борту фрегату Королівських ВМС Канади TORONTO, який зараз бере участь у проведенні міжнародних військово-морських навчань Сі Бриз -2019.

Відставка Полторака: топ-обіцянок політика на посаді міністра оброни УкраїниМіністру оборони вдалося підвищити зарплату військовим, але він так і не відкрив реабілітаційний центр для воїнів АТО у маєтку Курченка.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міноборони.

Як повідомили в прес-службі, Степан Полторак висловив подяку канадській стороні за послідовну підтримку України під час збройної агресії Російської Федерації. Він наголосив на важливості та ефективність тренувальної місії UNIFIER для подальшої інтеграції Збройних Сил України до НАТО.

«Під час зустрічі сторони також обговорили питання подальшої співпраці у військово-технічній сфері», - йдеться в повідомленні.

Раніше Полторак призначив командувача Силами логістики ЗСУ.

Також нагадаємо, Зеленський закликав канадський бізнес інвестувати в Україну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: