ЦВК зареєструвала ще 2 списки кандидатів від партій

Читать на русском
ЦВК зареєструвала 430 кандидатів у народні депутати на позачергові парламентські вибори, які включені до списку політичних партій у загальному державному багатомандатному виборчому окрузі.

Центральна виборча комісія (ЦВК) у неділю, 23 червня, під час засідання зареєструвала 430 кандидатів у народні депутати на позачергові парламентські вибори, які включені до списку політичних партій у загальному державному багатомандатному виборчому окрузі.

Про це повідомляє «Слов і Діло» з посиланням на ЦВК у Facebook.

У ЦВК повідомили, що сьогодні було зареєстровано 206 кандидатів, які включені до списку політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», а також 224 кандидатів від політичної партії «Опозиційний Блок».

Повідомляється, що станом на 23 червня 2019 у ЦВК було зареєстровано 1743 кандидатів у нардепи України, які включені до виборчих списків 12 політичних партій у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Раніше повідомлялося, що 22 червня Центрвиборчком зареєстрував списки кандидатів ще від 2 партій. Центрвиборчком у суботу зареєстрував 93 кандидатів в нардепи, включених до списку політичної партії «Самопоміч», та 60 кандидатів за списком партії «Незалежність».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: