ЦВК зареєструвала список іще однієї партії

Читать на русском
Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала список кандидатів політичної партії Опозиційна платформа – За життя на позачергових виборах до Верховної ради.

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала список кандидатів політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» на позачергових виборах до Верховної ради.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на пресс-службу ЦВК.

Так, під час чергового засідання в четвер, 20 червня, Центрвиборчком зареєстрував 182 кандидатів у народні депутати на позачергових парламентських виборах, які балотуються за списком партії «Опозиційна платформа – За життя».

Крім того, Комісія зареєструвала 132 кандидатів у нардепи в одномандатному виборчому окрузі. ЦВК зареєструвала 127 кандидатів у нардепи, які балотуються в порядку самовисування, та 5 кандидатів у депутати, висунутих політичними партіями.

Нагадаємо, 19 червня ЦВК зареєструвала списки 4 політичних партій на позачергових виборах до Ради. Так, Комісія зареєструвала 175 кандидатів за списком партії «Голос», 271 кандидата за списком політичної сили Радикальна партія Олега Ляшка, 59 кандидатів за списком Всеукраїнського об'єднання «Факел» та 224 кандидатів в нардепи від ВО «Свобода».

Також у середу ЦВК зареєструвала 179 кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі.

У понеділок, 17 червня, Центральна виборча комісія зареєструвала 164 кандидатів у народні депутати за списком партії «Громадянська позиція» для позачергових парламентських виборів. Також цього дня ЦВК зареєструвала 100 кандидатів у нардепи в одномандатному виборчому окрузі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: