ЦВК зареєструвала перший список партії

Читать на русском
Центральна виборча комісія (ЦВК) сьогодні, 17 червня, зареєструвала 164 кандидатів у народні депутати до списку партії

Центральна виборча комісія (ЦВК) сьогодні, 17 червня, зареєструвала 164 кандидатів у народні депутати до списку партії «Громадянська позиція" для позачергових парламентських виборів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ЦВК у Facebook.

У ЦВК повідомили, що зареєстрували 100 кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі та 164 кандидатів у народні депутати України, які включені до виборчого списку політичної партії «Громадянська позиція» у загальнодержавному виборчому окрузі.

Так, до першої десятки партії «Громадська позиція» увійшли:

Анатолій Гриценко, лідер політичної сили; Дмитро Добродомов, лідер партії «Народний контроль»; Микола Томенко, лідер партії «Рідна країна»; Микола Катеринчук, лідер Європейської партії України; Марина Соловйова, адвокат і громадський діяч; Віктор Трепак, генерал; Олександр Савченко, банкір і меценат; Єгор Фірсов, нардеп; Анатолій Забарило, секретар Львівської міськради; Петро Ландяк, депутат Тернопільської міськради; Микола Ладовський, депутат Заболотівська сільської ради.

Раніше повідомлялося, що ЦВК відмовилася реєструвати Онищенка кандидатом в депутати. Під час чергового засідання у суботу, 15 червня, ЦВК ухвалила рішення відмовити Онищенку в реєстрації кандидатом в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №93.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: