ЦВК відмовилася реєструвати Клюєва на виборах

Читать на русском
Рішенням ЦВК також було відмовлено в реєстрації ще 17 кандидатів у нардепи, висунутим в порядку самовисування в одномандатних округах, і кандидатам, включеним до виборчого списку партії Союз Лівих Сил.

Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати Андрія Клюєва кандидатом в нардепи на позачергових парламентських виборах.

Про це пише «Слово і Діло».

ЦВК відмовила КПУ в реєстрації списку на виборах до РадиЦентральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатів у депутати Верховної Ради, включених до виборчого списку Комуністичної партії України.

«Відмовлено в реєстрації кандидата в народні депутати України Клюєва А.П., висунутого Ліберальною партією України в одномандатному виборчому окрузі №46 (Донецька область)», - йдеться в повідомленні Центрвиборчкому.

Про причини відмови не повідомляється.

Рішенням ЦВК також було відмовлено в реєстрації ще 17 кандидатів у нардепи, висунутим в порядку самовисування в одномандатних округах, і кандидатам в народні депутати України, включених до виборчого списку партії Союз Лівих Сил в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

За даними ЦВК, станом на 23 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано тисячу п'ятсот дев'яносто три кандидати в народні депутати України, серед яких 1 319 балотуються в порядку самовисування, 274 - від політичних партій, і в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі - тисячу сімсот сорок три кандидати, включених до виборчих списків 12 політичних партій.

Нагадаємо, що останні офіційні відмітки про перетинання Клюєвим держкордону датуються початком січня 2014 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: