ЦВК зареєструвала списки трьох партій

Читать на русском
ВО Свобода, Радикальна партія Олега Ляшка і партія Голос подали свої списки до Центрвиборчкому.

Центральна виборча комісія (ЦВК) на засіданні в середу, 19 червня, зареєструвала 675 кандидатів у народні депутати, включених до виборчих списків партій, у багатомандатному виборчому окрузі.

Про це повідомили в пресслужбі ЦВК.

Зокрема, були зареєстровані 224 кандидати в народні депутати за списком ВО Свобода; 217 - Радикальної партії Олега Ляшка; 175 - політичної партії Голос; 59 - ВО Факел.

Таким чином, станом на 19 червня ЦВК зареєструвала 839 кандидатів у народні депутати, включених до виборчих списків п'яти політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових парламентських виборах 21 липня.

Крім того, ЦВК зареєструвала 179 кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах, у тому числі 108 осіб, які балотуються за чергою самовисування, 71 з осіб, висунутих політичними партіями.

Станом на 19 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 761 кандидата в народні депутати, у тому числі 618 таких, що балотуються за чергою самовисування, і 143 осіб, висунутих політичними партіями.

Нагадаємо, напередодні Центральна виборча комісія зареєструвала 122 кандидатів у народні депутати України. Список на той момент був зареєстрований лише один - партії Анатолія Гриценка Громадянська позиція.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: