У Зеленського заявили про можливість об'єднання «Слуги народу» та «Голосу»

Читать на русском
Голова партії Слуга народу Дмитро Разумков теоретично не виключає об'єднання політсили з партією Голос Святослава Вакарчука.

Голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков теоретично не виключає об'єднання політсили з партією «Голос» Святослава Вакарчука.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час прямої лінії, відповідаючи на запитання про те, що об'єднання з партією «Голос» – це утопія, передає «Інтерфакс-Україна».

«Слуга народу» та «Голос»: у чому проблема Зеленського та труднощі для ВакарчукаСлуга народу та Голос цими вихідними представили списки своїх партій та озвучили програмні положення. Які шанси потрапити до парламенту, знають експерти.

«Питання ж не з ким ти будеш об'єднуватися, питання - навіщо ти будеш об'єднуватися. Якщо ті завдання й цілі, які вони будуть ставити перед собою, співпадуть з ціннісними базисами партії «Слуга народу», то, теоретично, об'єднання можливе», - заявив Разумков.

Крім того на запитання, чи планується об'єднання з тими, хто вже був депутатом, він зазначив, що поки не може відповісти.

«Я б хотів побачити, за кого проголосує українське суспільство, і з тими, за кого люди проголосують, нам буде по шляху», - додав очільник партії.

Нагадємо, згідно з останніми даними опитувань соціологічної групи «Рейтинг», за «Слугу народу» готові проголосувати 47,1% українців, які визначилися з вибором.

Разом з тим партія «Голос» вже піднялася на третє місце у симпатіях виборців, за неї готові віддати свої голоси 8,1% респондентів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: