«Батьківщина» та «Слуга народу»: Тимошенко анонсувала коаліцію (доповнено)

Читать на русском
Партія Батьківщина готова до вступу в коаліцію з партією Слуга народу у наступному парламенті.

Партія «Батьківщина» готова до вступу в коаліцію з партією «Слуга народу» в наступному парламенті.

Як пише «Слово і Діло», про це заявила лідерка партії Юлія Тимошенко на з‘їзді ВО «Батьківщина» в Києві.

Разумков розкрив плани партії «Слуга народа»Першочерговим завданням для Слуги народу у ВР буде скасування депутатської недоторканності та впровадження обов'язкової конфіскації майна корупціонерів.

«Наша команда налаштована йти у сильну коаліцію з новим президентом. Ми готові запропонувати сильний план дій. Ми хочемо втілити «Новий курс», - заявила Тимошенко.

Зокрема, серед пріоритетних завдань вона назвала зниження тарифів, налагодження економіки, ріст пенсій та інше.

Тимошенко розповіла, що об'єднана команда має повернути всіх бранців Кремля, провести переговори про мир на Донбасі, без капітуляції та торгівлі Кримом, а також зробити людей щасливим.

Разом з Тимошенко на вибори йдуть Сергій Тарута та Валентин Наливайченко.

Також в першій п’ятірці депутати нинішнього скликання - Сергій Соболєв (до нинішнього скликання він обирався за списком «Батьківщини» під четвертим номером) та Олена Кондратюк - народний депутат, яка в нинішнє скликання була обрана в списку «Батьківщини» під номером 18.

Нагадаємо, на з'їзді «Європейської солідарності» 9 червня голова партії Петро Порошенко назвав першу десятку партійного списку.

Список очолить особисто він, другий номер у списку - голова Верховної Ради Андрій Парубій. Далі в п'ятірці - перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, командувач десантно-штурмових військ ЗСУ генерал-лейтенант Михайло Забродський, співачка і волонтер Софія Федина.

Також відбувся з'їзд політичної партії «Слуга народу», під час якого була названа перша двадцятка кандидатів на позачергові парламентські вибори.

Партія Кличка іде на вибори лише на округах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: