У партії «Слуга народу» розповіли про структуру штабу

Читать на русском
Глава штабу розповів, що запрацює повноцінний прес-офіс на чолі з Євгенією Кравчук, а прес-секретарем партії стане Тетяна Циба.

Передвиборна кампанія Слуги народу складається із трьох великих блоків.

Як передає «Слово і Діло», про це розповів голова штабу, сьомий номер у списку партії, Олександр Корнієнко, пише Українська правда.

«Перший блок - це змістовна історія, програма, яку курирує ідеолог нашої партії і президентської кампанії Руслан Стефанчук», - сказав Корнієнко.

«Є технологічна частина штабу, але з причин безпеки ми цих людей не світимо, адже вони фактично будуть займатися курируванням мажоритарних кампаній. Ми всі знаємо, що в Україні це непроста історія», - зазначив він.

За його словами, третій блок - це діджитал, за який відповідає Михайло Федоров.

«Буде потужна історія з місцевими діджитал-кампаніями, де все буде робитися децентралізовано, на місцях», - додав політик.

Крім того, глава штабу розповів, що запрацює повноцінний прес-офіс на чолі з Євгенією Кравчук, а прес-секретарем партії стане Тетяна Циба.

Раніше партія Слуга народу оприлюднила повний список кандидатів. Список містить імена 201 кандидата в народні депутати, які будуть балотуватися в парламент за партійним списком від політсили Слуга народу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: