З'їзд партії «Голос»: Вакарчук представив першу десятку списку

Читать на русском
16 травня Вакарчук презентував свою партію «Голос». Музикант повідомив, що вона братиме участь у найближчих виборах до Верховної Ради.

Сьогодні, 8 червня на Старокиївській горі проходить з'їзд політичної сили «Голосу».

Про це повідомляє Слово і Діло.

Перші п'ять місць у списку політичної партії зайняли лідер партії музикант Святослав Вакарчук, голова політсили Юлія Клименко, Кіра Рудик, Ярослав Железняк і Олександра Устинова.

6 - Олег Макаров, 7 - Ярослав Юрчишин, 8 - Сергій Рахманін, 9 - Соломія Бобровська, 10 - Ольга Стефанишина.

«Нашої програми вистачає не на одну каденцію. Ми приходимо у політику всерйоз і надовго. Ми будемо створювати великий потужний рух», - заявив Вакарчук під час з'їзду.

16 травня Вакарчук презентував свою партію «Голос». Музикант повідомив, що вона братиме участь у найближчих виборах до Верховної Ради. 21 травня Мін'юст України зареєстрував партію «Голос».

Додамо, 8 червня український телеведучий Сергій Притула повідомив, що буде балотуватися у Верховну Раду України за списком партії.

Дев'ять обіцянок за один ефір: Вакарчук уперше прийшов на політичне ток-шоуСвятослав Вакарчук вперше прийшов на політичне ток-шоу. Відразу видно, що досвіду небагато, співак дав дев'ять обіцянок.

За даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного з 29 травня до 3 червня, за партію «Голос» готові проголосувати 5,6% респондентів, які визначилися з кандидатом, за необхідних для проходження в парламент 5%.

Святослав Вакарчук, який збирається балотуватися до Верховної ради зі своєю партією «Голос», 30 травня вперше прийшов на політичне ток-шоу – «Право на владу». Під час ефіру він дав 9 обіцянок.

Також «Слово і Діло» розбиралося в його успіхах за час роботи в Раді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: