Вбивство хлопчика в Переяславі: доповідь ГПУ, ДБР та Нацполіції – трансляція

Читать на русском
На комітеті парламенту з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності розказують про хід справи щодо вбивства 5-річного хлопчика Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому.

Голова Нацполіції Сергій Князєв, генпрокурор Юрій Луценко та директор ДБР Роман Труба на комітеті парламенту з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності розказують про хід справи щодо вбивства 5-річного хлопчика Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому.

Про це пише «Слово і Діло».

31 травня у Переяславі-Хмельницькому Київської області п'ятирічний хлопчик у власному дворі в результаті пострілу отримав важке поранення голови та відкриту черепно-мозкову травму. Після поранення Кирила доставили в Київ для подальшого лікування в нейрохірургічному центрі. Стан потерпілого було вкрай важким, він перебував на апараті штучної вентиляції легенів. У понеділок, 3 червня, в лікарні Києва Кирило помер, лікарям не вдалося врятувати його життя.

Після смерті хлопця керівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції Київської обл. відсторонені від виконання службових обов'язків. Начальник поліції Київської області Дмитро Ценов подав у відставку.

Підозру у вбивстві дитини було висунуто двом поліцейським. Голосіївський суд Києва 4 червня обрав обом підозрюваним запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці без можливості внесення застави. Захист одного з поліцейських буде подавати апеляцію.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не буде писати заяву про відставку через трагедію в Переяславі-Хмельницькому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: