Вбивство дитини в Переяславі-Хмельницькому: зброю досі не знайшли

Читать на русском
Слідчі досі не знають, з якої зброї вистрілили у 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому Київської області, її пошуки тривають.

Слідчі досі не знають, з якої зброї вистрілили у 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому Київської області, її пошуки тривають.

Про це заявила прес-секретарка обласної прокуратури Мар’яна Гайовська в ефірі Громадського, пише «Слово і Діло».

«Правоохоронні органи вживають заходи, аби знайти цю зброю, тому зараз рано говорити, з якої зброї здійснили постріл», — зазначила вона.

Гайовська зазначила, що підозрюваним патрульним поліцейським інкримінують «умисне вбивство малолітньої дитини» та «хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї», вчинене за попередньою змовою групою осіб.

«Станом на зараз кваліфікація відповідає обставинам вчиненого злочину», — запевнила вона.

Нагадаємо, 31 травня в Київській області 5-річний хлопчик потрапив до реанімації з вогнепальним пораненням голови. Дитина перебувала у вкрай важкому стані. 3 червня дитина померла в лікарні.

У дитини стріляли поліцейські, які перебували поза службою і були п’яні. За даними поліції, вони «пристрілювали» рушницю у дворі і куля випадково потрапила в сусідній двір.

Бабуся пораненого хлопчика повідомила, що поліцейські визнають провину, але вони були такі п’яні, що не знають, хто саме поранив дитину.

Обох підозрюваних поліцейських взяли під арешт на 60 діб.

Слідчі перевіряють версію про те, що вистрілити міг 14-річний син підозрюваного поліцейського Володимира Петровця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: