Дитину в Переяслав-Хмельницькому міг застрелити син поліцейського

Читать на русском
Слідство у справі про вбивство 5-річного хлопчика має версію, що вистрілити у дитину міг 14-річний син підозрюваного поліцейського Володимира Петровця.

Слідство у справі про вбивство 5-річного хлопчика має версію, що вистрілити у дитину міг 14-річний син підозрюваного поліцейського Володимира Петровця.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Громадське».

Поранений патрульними хлопчик помер у лікарні – ЗМІУ Київському міському центрі дитячої нейрохірургії помер 5-річний хлопчик, якого у Переяслав-Хмельницькому поранили патрульні поліцейські.

Наразі цю версію перевіряють слідчі. Зазначається, що в будинку Петровця, де відпочивали підозрювані, окрім дорослих були також діти. Зокрема, й 14-річний син Петровця, який також ймовірно стріляв зі зброї.

Також адвокат родини загиблого 5-річного Кирила Олександр Щербина заявив, що зброя, з якої вбили хлопчика у Переяславі-Хмельницькому, зникла з місця злочину.

«Власник приміщення мав при собі зброю. Це була його зброя. Дитина також користувалася зброєю і здійснювала постріли», - повідомив адвокат.

На запитання, чи могло бути на місці злочину більше, ніж двоє підозрюваних, Щербина відповів: «Так, можливо».

«Були вилучені гільзи та патрони, зброя до сих пір не знайдена. З показів свідків вбачається, що зброя була і з неї стріляли. Більше того, ця зброя під час проведення обшуку десь пропала, хоча вона знаходилася на ганку будинку», - зазначив адвокат.

Нагадаємо, сьогодні був суд щодо обрання запобіжного заходу підозрюваним у вбивстві хлопчика. Старшого сержанта Володимира Петровця і лейтенанта Івана Приходька арештували на два місяці без можливості внесення застави. Вони обидва не визнали своєї вини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: