Справу про стрілянину в дитину перекваліфікували на умисне вбивство (доповнено)

Читать на русском
Поліцейським, які поранили 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому Київської області, змінили кваліфікацію злочину і готують клопотання до суду про взяття їх під варту.

Правоохоронці перекваліфікували підозру поліцейським, які стріляли у дитину в Переяслав-Хмельницькому, на умисне вбивство.

Як пише «Слово і Діло», про це Facebook написав Генпрокурор Юрій Луценко.

Раніше стало відомо, що поліцейським, які поранили 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому Київської області, змінили кваліфікацію злочину і готують клопотання до суду про взяття їх під варту. Про це заявила прес-секретар Державного бюро розслідувань Анжеліка Іванова, передає «Громадське».

За її словами, підозрювані в даний час знаходяться в слідчому ізоляторі. Слідчі ДБР зараз вирішують питання про кваліфікацію даного злочину.

Вона також зазначила, що двоє патрульних поліцейських, які були в стані алкогольного сп'яніння, стріляли по бляшаних банках з території приватного сектору, неподалік пішохідної зони.

Нагадаємо, п'яні співробітники патрульної поліції в місті Переяслав-Хмельницький вирішили постріляти по металевим банкам. В результаті стрілянини вони поранили малолітнього хлопчика, який в цей час знаходився на дитячому майданчику неподалік від будинку, де поліцейські стріляли. Дитина отримала важкі тілесні ушкодження.

Сьогодні стало відомо, що хлопчик помер.

Президент України Володимир Зеленський взяв справу про стрілянину по дитині в Переяслав-Хмельницькому під особистий контроль.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: