Аваков і Князєв зустрілися з родиною загиблого п'ятирічного хлопчика

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Національної поліції Сергій Князєв зустрілися з мамою Тетяною і бабусею Олександрою п'ятирічного хлопчика Кирила Тлявова.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Національної поліції Сергій Князєв зустрілися з мамою Тетяною і бабусею Олександрою п'ятирічного хлопчика Кирила Тлявова, який помер внаслідок поранення в голову від поліцейських напідпитку.

Про це повідомляє прес-служба МВС, пише «Слово і Діло».

Поліцейське фіаско: що не так із реформою та чи піде Аваков31 травня в Київській області 5-річний хлопчик потрапив до реанімації з вогнепальним пораненням голови. 3 червня він помер у лікарні. В дитину стріляли поліцейські, які перебували поза службою й були напідпитку.

Арсен Аваков і Сергій Князєв принесли свої співчуття родині загиблого.

«Я вам обіцяю, що ми будемо уважно стежити за ходом розслідування і тісно комунікувати з ДБР і прокуратурою. Я сподіваюся, що суд призначить адекватне покарання», - підкреслив Арсен Аваков.

Князєв приніс вибачення рідним Кирила від імені Національної поліції і запевнив, що з боку відомства буде надана вся необхідна допомога для розслідування обставин, що призвели до трагедії. Також він повідомив, що співробітниками управління НПУ в Київській області ухвалено рішення перерахувати сім'ї загиблого свій одноденний заробіток. Нацполіція надасть всю необхідну допомогу і візьме на себе витрати із поховання загиблого хлопчика.

Рідні Кирила попросили організувати психологічну допомогу для старшого сина Дениса Тлявова.

«Була досягнута домовленість, що Нацполіція направить в сім'ю Тлявових фахівців-психологів, що спеціалізуються на роботі із людьми, які пережили втрату близьких», - відзначили в поліції.

Нагадаємо, що Голосіївський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці без можливості внесення застави поліцейським, підозрюваним в умисному вбивстві 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому. Захист одного із поліцейських подаватиме апеляцію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: